Кошница
0 item(s) - 0.00лв.
brother promo 5 години гаранция

Ваучър за подаръкЧесто задавани Въпроси

Осребряване на Ваучъри за подарък

Ако получите Ваучър за подарък по e-mail, той ще съдържа подробности кой Ви праща Ваучър за подарък. Възможно е да има и кратко съобщение от изпращача. E-mail-ът също така ще съдържа Код за осребряване на Вашия Ваучър за подарък. Би било добре да отпечатате този e-mail за Ваша информация. Сега можете да осребрите Вашия Ваучър за подарък по два начина.

1. Като щракнете върху изрично упоменатата връзката, намираща се в e-mail-а. Тя ще Ви отведе в страницата Осребряване на Ваучър за подарък на нашия магазин. Тогава ще трябва да си създадете сметка, преди Вашия Ваучър за подарък да е потвърден и изпратен във Вашата сметка Ваучър за подарък, готов да бъде изплатен за продукт по Ваше желание.

2. По време на процеса на плащане, на страницата, на която избирате метод на плащане ще има поле за въвждане на Код за осребряване. Въведете Вашия Код за осребряване там, и щракнете върху бутона Осребри. Кодът ще бъде потвърден, а сумата добавена към Вашата сметка Ваучър за подарък. След това можете да използвате тази сума за закупуване на продукт по Ваше желание.

Моля въведете вашият Ваучър за подарък код за осребряване: